Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Netflix kondigt mobiele game Stranger Things aan

Stranger Things is nog steeds een ontzettend populaire serie en dat weet Netflix maar al te goed. Netflix kondigde onlangs namelijk een mobiele game voor Stranger Things aan.

Tijdens het E3 Coliseum hield ook Netflix een presentatie. Tijdens deze presentatie werd onder andere een nieuwe mobiele game voor Stranger Things aangekondigd. Deze game staat los van Stranger Things 3: The Game die volgende maand verschijnt. Deze nieuwe mobiele Stranger Things-game is een locatiegebaseerde game, te vergelijken met Pokémon GO. Je kunt straks met je smartphone overal in de wereld The Upside Down verkennen en het kwaad bestrijden dat je daar tegenkomt.

De mobiele Stranger Things-game heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt in 2020 verwacht.

BRON Netflix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?