Netflix geeft presentatie op E3

Geplaatst: 15 mei 2019 12:30

Terwijl Sony besluit om de E3 dit jaar over te slaan, krijgen we dit jaar een bijzondere nieuwe gast te zien. Netflix geeft namelijk een presentatie op de E3 van dit jaar.

De E3 staat voornamelijk bekend als de beurs waar allerlei nieuwe games worden aangekondigd en getoond. Netflix lijkt dan misschien een beetje een vreemde eend in de bijt. Toch behoort Netflix wel thuis op de E3, daar ze het tijdens de beurs gaan hebben over nieuwe games. Het entertainmentplatform voor films en series wil namelijk meer games en interactieve verhalen gaan maken van haar originele series. Na het succes van Black Mirror: Bandersnatch wil Netflix meer met dit soort interactieve series gaan doen. Netflix heeft tevens bevestigd de nieuwe Stranger Things-game te tonen in een presentatie en nog veel meer voor ons in petto te hebben tijdens de beurs.

De E3 wordt van 11 tot 13 juni gehouden in het LA Convention Center.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord