Netflix gaat serie van The Witcher produceren

Geplaatst: 17 mei 2017 13:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Netflix gaat een serie van The Witcher produceren. Zo laat Pools productiehuis Platige Image weten in een post op de site. Schrijver Andrzej Sapkowski is niet happig geweest op verfilmingen, maar heeft dus genoeg vertrouwen in de online dienst om zijn acht meesterwerken toch als bronmateriaal te laten gebruiken.

Veel over de aankomende serie is nog niet duidelijk. Wel wordt er vermeld dat het verhaal over een ongewone familie gaat wiens leden vechten voor de idealen waar ze voor staan. Ook wordt kenbaar gemaakt dat Tomas Baginski (producer van de intro's in de games) ieder seizoen minimaal één aflevering gaat regisseren.

Helaas is er nog geen releasedatum of casting bekend, maar zodra we meer te weten komen, lees je dat natuurlijk op Gameliner.

Bron: Platige Image
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher

Series

The Witcher

Uitgever

Atari

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

26 oktober 2007

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer