The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Netflix gaat serie van The Witcher produceren

Netflix gaat een serie van The Witcher produceren. Zo laat Pools productiehuis Platige Image weten in een post op de site. Schrijver Andrzej Sapkowski is niet happig geweest op verfilmingen, maar heeft dus genoeg vertrouwen in de online dienst om zijn acht meesterwerken toch als bronmateriaal te laten gebruiken.

Veel over de aankomende serie is nog niet duidelijk. Wel wordt er vermeld dat het verhaal over een ongewone familie gaat wiens leden vechten voor de idealen waar ze voor staan. Ook wordt kenbaar gemaakt dat Tomas Baginski (producer van de intro's in de games) ieder seizoen minimaal één aflevering gaat regisseren.

onbekend

Helaas is er nog geen releasedatum of casting bekend, maar zodra we meer te weten komen, lees je dat natuurlijk op Gameliner.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?