Netflix gaat beginnen met het ontwikkelen van games

Geplaatst:

Volgens een rapport van Bloomberg heeft Netflix iemand aangenomen die een echte veteraan is in de game industrie, die ze gaat helpen met het ontwikkelen van games.

Netflix heeft Oculus content Vice President Mike Verdu aan hun team toegevoegd als hoofd van de game development afdeling. Het zakelijke rapport van het bedrijf beschrijft deze zet als een 'eerste grote stap' in de richting van een uitbreiding naar videogames. In mei liet Netflix al weten dat ze graag meer zouden doen aan 'interactief entertainment'. Deze uitspraak leidde tot een gerucht dat het bedrijf zou gaan beginnen met het ontwikkelen van games. Dit gerucht is nu door Netflix zelf bevestigd. De bron van Bloomberg geeft aan dat het doel is om binnen een jaar games aan te gaan bieden. We hoeven dus niet al te lang te wachten om te zien wat Netflix te bieden heeft op het gebied van gaming.

onbekend

In mei hintte Netflix al naar een uitbreiding van hun werkzaamheden richting de game industrie.

Bron: Bloomberg

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord