Nelke & The Legendary Alchemists: Ateliers of the New World

  • Ontwikkelaar GUST Studios
  • Eerste releasedatum 26 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Nelke & The Legendary Alchemists: Ateliers of the New World gereleased

Vandaag is Nelke & The Legendary Alchemists: Ateliers of the New World uitgebracht. Deze game geldt als jubileum game om het twintigjarige bestaan van de Atelier-serie te vieren.

In deze nieuwe toevoeging aan de franchise stappen spelers in de schoenen van Nelke om gouverneur van de stad Westwald te worden, zodat Nelke kan zoeken naar de legendarische Granzweit Tree. Je moet de stad uitbouwen en zoeken naar materialen om je doel te bereiken. Daarbij heeft ze de hulp nodig van bekende alchemisten uit de vorige Atelier-games.

Tijdens de eerste twee weken dat het spel uit is, is er een gratis dlc-pakket te downloaden. In dit pakket zitten background music packs, een speciaal huis om de twintigste verjaardag van het spel te vieren, een ‘Mysterious Alchemist’-beeld en een exclusieve inwoner genaamd Gust-chan.

Nelke & The Legendary Alchemists: Ateliers of the New World is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

BRON Koei Tecmo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?