Nek aan nek race in Japan

Het is bijna letterlijk een nek aan nek race geworden tussen de PlayStation 3 en Nintendo Wii in Japan. Dit is echter wel alleen bekeken over het jaar 2009, maar dan nog verkopen de twee consoles in Japan altijd nog stukken beter al de Xbox 360. De Wii en PS3 zijn dan ook beide van Japanse bedrijven.

Nintendo Wii - 562,551
PlayStation 3- 558,259

Zoals je kunt zien ligt de Wii met ongeveer 567,551 verkochte exemplaren tot nu toe aan kop. Het verschil is echter dusdanig laag, een ruime 4000 stuks, dat de PS3 de Wii nog in zou kunnen halen voor het einde van dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?