NBA 2K19
  • ONTWIKKELAAR Visual Concepts
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Neighborhood trailer voor NBA 2K19 uitgebracht

Visual Concepts heeft vandaag de Neighborhood trailer voor NBA 2K19 uitgebracht. Keer terug naar de vernieuwde Neighborhood en ontdek alle nieuwe locaties.

Bekijk het Jordan Rec Center of daag je oude crew uit voor een potje 3 x 3 streetbal. Domineer het veld overdag en s ’avonds en leer om onder elke omstandigheid de perfecte driepunter te maken. Bekijk de trailer hier.

NBA 2K19 komt op 11 september naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht 2K International

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?