Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Negen nieuwe songs voor Guitar Hero

Activision heeft weer negen nieuwe songs voor de game Guitar Hero: World Tour bekendgemaakt. De nummers waar het hier om gaat, zijn de volgende:

- Dream Theater - "Pull Me Under"
- Filter - "Hey Man Nice Shot"
- NOFX - "Soul Doubt"
- Rise Against - "Re-Education (Through Labor)"
- Steve Miller - "The Joker"
- The Answer - "Never Too late"
- The Stone Roses - "Love Spreads"
- Trust - "Anti-Social"
- Wings - "Band On The Run"

Guitar Hero:World Tour is dé game om weer verder te gaan met rocken, en dit keer kan dat op meer instrumenten dan alleen de gitaar. Er is namelijk ook een drumstel bijgevoegd, en de optie om mee te krijsen met de nummers zit er ook in. De game komt aan het einde van dit jaar uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?