Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Negatieve uitspraken over Saints Row 2

De game Saints Row 2 is nog niet uit, of er wordt alweer geklaagd over de game. Volgens het New York Police Department (NYPD) is de game "vreselijk en gewelddadig en spoort het vooral jongere mensen aan tot slecht gedrag".

Patrick Lynch (van NYPD): "Horrible and violent videogames desensitise young people to violence, while encouraging depravity, immorality while glorifying criminal behaviour".

Net als met GTA 4 is het dus met het tweede deel van Saints Row ook weer raak, en de politie van New York zal waarschijnlijk niet de laatste zijn die klachten tegen deze game heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?