Neem het op tegen ladingen vijanden in Dark Void DLC

Uitgever Capcom heeft laten weten dat er volgende week downloadable content voor Dark Void gaat komen. De content, die op 10 februari beschikbaar zal zijn, komt vooralsnog alleen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Gamers die de game voor de pc hebben aangeschaft zullen dus nog even af moeten wachten of zij ook ooit kunnen genieten van de DLC.

Het nieuwe pakket wordt uitgegeven onder de naam 'Survivor Missions' en biedt gamers verschillende levels waarin je te maken krijgt met heel wat vijanden. In totaal zijn er tien levels die je moet overleven, met als doel een zo hoog mogelijke score te behalen. De content kent voor de Xbox 360 een prijskaartje van 400 MS, bezitters van een PlayStation 3 moeten $4,99 neerleggen voor de DLC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?