Need for Speed World in juli

Electronic Arts maakte vandaag bekend dat Need for Speed World op 20 juli online zal gaan. Hier kun je hem alvast downloaden. Wanneer de game online gaat, kan je hem spelen tot level 10. Daarna moet je bètalen.

Wie Need for Speed World koopt als pre-order kan hem al spelen op 13 juli. Daarnaast krijg je een verhoogde rep en toegang tot alle bèta-evenementen.

Ook krijg je een VIP-status die komt te staan in je profiel. Tot slot krijg je helemaal gratis de Toyota Corolla AE86 erbij.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?