Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed voor de iPhone

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat ze de nieuwe Need for Speed: Undercover ook naar de iPhone en iPod touch zullen brengen.

Het mobiele apparaat van Apple heeft een krachtige processor en hierdoor is het aantrekkelijk voor ontwikkelaars om er games en andere applicaties op te maken.

Need for Speed: Undercover zal op 21 november verkrijgbaar zijn in Nederland. Het is nog niet bekend wanneer hij naar de AppStore komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?