Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed Undercover is misschien de laatste

Electric Playground heeft in een nieuwsbericht gemeld dat Electronic Arts in de toekomst geen games meer gaat maken in de Need for Speed serie, en dat alle projecten die nog liepen zijn gecanceled.

Het is nog maar een gerucht, en EA heeft er nog niets officieel over gezegd, maar het zou kunnen dat EA ertoe besloten heeft dit te doen vanwege de vrij matige ontvangst van het laatste deel in de franchise, Need for Speed Undercover. Het is dus nog even afwachten of dit gerucht waar is. Voor veel fans zal het natuurlijk jammer zijn als het gebeurd, maar misschien heeft EA wel iets nieuws in gedachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?