Need for Speed: The Run uitgebracht

Geplaatst: 18 november 2011 10:26
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

115 miljoen, het aantal exemplaren dat van Need for Speed al zijn verkocht vanaf hun eerste game in 1994. Toch gaat de game nog verder dan waar het gebleven was. Gister is namelijk de gloednieuwe Need for Speed: The Run uitgekomen in Europa. Deze game is te koop voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS en pc.

Een aantal sterren zullen het beeld schetsen van het verhaal omtrent de race van San Francisco naar New York. De bekende personen hier zijn Christina Hendricks (Mad Men), Sean Faris (Never Back Down), covermodel Irina Shayk (2011 Sports Illustrated) en model Chrissy Teigen (Sports Illustrated). Zelf speel je als Jack Rourke en race je door heel Amerika om de 25 miljoen in handen te slepen. Helaas ben je niet de enige die hiervoor gaat, je zult het namelijk moeten opnemen tegen tweehonderd racers.

Jason DeLong, uitvoerend producent van Need for Speed The Run, zegt het volgende over deze game.

Dit is de grootste, snelste en gevaarlijkste Need for Speed-game ooit. Need for Speed The Run bevat de kenmerkende en intense racebeleving van de serie en voegt daar ongelooflijke actie-elementen aan toe, met geweldig acteerwerk door een ongekende sterrencast.

Naast alleen één race bevat de game uitdagingen en een multiplayer-speltype. Need for Speed: The Run maakt gebruik van de Frostbite2-engine, wat zorgt voor indrukwekkende vergezichten en levensechte omgevingen. Deze engine is onder andere gebruikt voor BattleField 3.

Need for Speed: The Run is het achttiende deel in deze serie. De game wordt uitgegeven door Electronic Arts. Ga jij hem kopen?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed: The Run

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS

Releasedatum

18 november 2011

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer