Need for Speed: The Run

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 18 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed: The Run maakt gebruik van Frostbite 2.0

Twee dagen geleden kregen we van Electronic Arts te horen dat ze bezig zijn aan The Run, een nieuw deel in de Need for Speed reeks. Nu laten ze weten dat de game op de Frostbite 2.0 engine zal draaien.

Het is dus een feit dat de nieuwe Need for Speed: The Run er ongelofelijk goed uit zal zien, nu we weten dat de game zal draaien op deze engine. Voor de mensen die geen idee hebben wat de Frostbite 2.0 engine is: de onvoorstelbaar mooie graphics die we op het moment kunnen zien in de nieuwe Battlefield 3 trailers is het resultaat van de door ontwikkelaar DICE gebouwde Frostbite 2.0 engine. Dus we kunnen behoorlijke goede graphics en physics verwachten in de nieuwe Need for Speed.

This is the year that Need for Speed goes to the next level, said Jason DeLong, Executive Producer at EA. We think that Need for Speed The Run is going to surprise people with its intense, thrilling story and big action feel. But the game would be nothing without hot cars and crazy-fast chases. So that is what we're delivering — explosive racing that will have players flirting with disaster at 200-miles an hour

De nieuwe Need for Speed: The Run wordt ontwikkeld door Black Box en zal in november gereleased worden voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?