Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Need for Speed: Shift is veel beter dan de rest

Op de E3 in Los Angeles hebben we dit jaar nogal wat nieuwe race games voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan Blur van Activision, of Forza Motorsport 3 van Microsoft. De vice president van Electronic Arts, Patrick Soderlund, liet op de beurs wat meer beelden zien van het nieuwe Need for Speed: Shift, en zegt nu dat zijn nieuwe game niets te vrezen heeft van de andere games in het genre.

Let me tell you this. I think Split/Second looks great. I'm going to have a good time playing that. Blur to me is completely underwhelming. I don't understand what's up with that game to be honest. That's an official statement.

Dat is een flinke aanval op de game Blur, een aanval die Forza 3 gelukkig niet te verduren kreeg. Toch is die game volgens Soderlund ook veel minder goed dan NFS: Shift.

Forza, I'm very confident we have a better game than them to be honest. Talking to the press, looking at the nominations, that's clear. So, I'm glad that they're confident but I'm as confident as they are.

Nou Patrick, jouw praatjes klinken allemaal wel leuk, en het is grappig dat we allemaal moeten denken dat de nieuwe Need for Speed de beste racer van dit jaar gaat worden, maar zorg eerst maar eens dat de serie weer op de rails krijgt na de falende NFS games van de afgelopen tijd. Hopelijk heeft hij het bij het rechte eind, zodat we eindelijk weer eens kunnen genieten van een goede game in de franchise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?