Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Need for Speed: Shift demo

Wou jij ook al altijd over het asfalt scheuren tegen topsnelheden? Maar houdt de wet je, natuurlijk, tegen? Wel, dan is het wachten nu voorbij! Altans voor de PC-eigenaars onder ons. Vanaf vandaag is de demo van Need for Speed: Shift te downloaden op de officiele site (hier dus). De bezitters van een Xbox of PS3 zullen moeten wachten tot oktober voor zij de demo kunnen spelen.

Het is mogelijk om met vier (en een vrij te spelen) wagens te rijden over twee circuits. Eén circuit daarvan is iets om trots op te zijn. 'Circuit de Spa-Francorchamps' zit namelijk in het spel. Voor de Belgen onder ons is dit wel een mooie eer. Verder kan je ook over het minder bekende 'London River' racen.

De volgende auto's zullen in de demo te vinden zijn:

[quote]* BMW M3 (E46)
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?