Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Need for Speed Payback
  • ONTWIKKELAAR Ghost Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Need for Speed Payback ontvangt dit jaar Online Free Roam-modus

Electronic Arts heeft onthuld dat ontwikkelaar Ghost Games aan een Online Free Roam-modus voor Need for Speed Payback werkt. Fans vragen hier al om sinds de lancering van de racegame, en kunnen deze modus dit jaar verwachten.

Het nieuws over de Online Free Roam-modus werd via Twitter bekendgemaakt en tevens wenste het team van Ghost Games alle fans een gelukkig nieuwjaar. Veel informatie over de modus is er nog niet, maar uiteraard zorgt deze ervoor dat spelers online de wereld van Need for Speed Payback kunnen verkennen.

onbekend

Need for Speed verscheen 10 november 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?