Need for Speed Payback
  • ONTWIKKELAAR Ghost Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Need for Speed Payback kost weinig schijfruimte

Need for Speed Payback kost naar verwachting weinig schijfruimte op de consoles. Het lijkt er namelijk op dat de game niet meer dan achttien gigabyte in beslag gaat nemen. De minimale systeemeisen voor de pc duidden eerst op 30GB.

Dit is bescheiden daar de games van deze generatie vaak het dubbele aan ruimte innemen, ook op consoles. De vraag is dan of dit de volledige game is. Wellicht dat de game nu al gereed is voor de zogenaamde dynamische downloads waarbij games worden geïnstalleerd aan de hand van jouw wensen dan wel gebruikte console.

onbekend

Wij hebben de game al flink aan de tand mogen voelen en Devin was positief. Wat dat betreft komen racefanaten dit jaar niet tekort.

Need for Speed Payback komt op 10 november 2017 uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

BRON vg247

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  Hoop Een Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?