Need for Speed: Most Wanted komt ook naar mobiel

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts heeft aangekondigd dat de nieuwe Need for Speed game, met de subtitel Most Wanted, ook op mobiele apparaten zal verschijnen. Meer precies gaat het om apparaten met de besturingssystemen iOS en Android.

Eén van de nieuwe features is een verbeterd schademodel. Als je met je auto tegen een voorwerp (bijvoorbeeld een muur of een andere auto) aan botst, zul je dat gelijk merken aan (het uiterlijk van) je auto.

Uiteraard speel Most Wanted voor mobiele platformen ook in op het sociale aspect. Je kunt hiermee bijvoorbeeld op een gemakkelijke manier tegenstanders vinden om tegen te racen, en de resultaten daarvan delen met je vrienden op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Op die manier kun je onder je contacten uitmaken wie de beste racer is.

Wanneer Need for Speed: Most Wanted voor iOS en Android zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de release tegelijkertijd met de gelijknamige game voor de pc en consoles zijn; deze staat voor eind dit jaar gepland.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Most Wanted - A Criterion Game

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation Vita

Releasedatum

31 oktober 2012

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer