Check hier alle PlayStation State of Play content

Need for Speed komt ook in 2010

Het jaar is nog niet voorbij en er komen alweer verschillende verrassingen voor 2010 om de hoek kijken. Zo komt uitgever en ontwikkelaar Electronic Arts met een aantal nieuwe projecten voor komend jaar op de proppen.

Via de Twitter van CriterionGames wordt er gehint naar een nieuw Need for Speed deel. Zo wordt er gezegd dat 2010 het jaar wordt waarin het verlangen naar snelheid zal worden ingelost. Waar het dus eigenlijk op neer zal komen is dat we weer los kunnen gaan in een nieuwe Need for Speed game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?