Need for Speed: Hot Pursuit

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed: Hot Pursuit aangekondigd

Gisteren tijdens de persconferentie van Electronic Arts werd direct afgetrapt met de aankondiging van Need for Speed: Hot Persuit.

Er werd onder andere bekendgemaakt dat de game twee careers zal bevatten, voor de straat-racer als de politie.

Naast de singleplayer, die weer helemaal terug gaat naar zijn oude roots, zal er ook een vernieuwde multiplayer komen. Er zullen verschillende leaderboards komen en de game zal een co-op modus bevatten.

Need for Speed: Hot Persuit moet 16 november van dit jaar verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?