Nederlandse winnaars WCG 2010 bekend

Afgelopen zaterdag was Joost aanwezig bij de Nederlandse voorrondes van de World Cyber Games 2010.

Gamers hebben de hele dag gestreden in Warcraft 3: The Frozen Throne op de pc en in Forza Motorsport 3 en Guitar Hero 5 op de Xbox 360.

Uit deze toernooien zijn de volgende winnaars gekomen:
Manuel 'Grubby' Schenkhuizen (Warcraft III)
Wouter 'Handewasser' van Someren (Forza Motorsports 3)
Boy 'Boyke' Kremers (Guitar Hero 5)

ontbrekende afbeelding

Zij zullen van 30 september tot en met 3 oktober Nederland vertegenwoordigen op de World Cyber Games 2010 in Los Angeles, Amerika.

Wij houden ze goed in de gaten en wensen hen alvast heel veel succes toe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?