UEFA Euro 2008

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Nederland weinig kans in EK aldus EA

Electronic Arts laat ons weten dat het Nederlandse voetbalteam de 'poule des doods' niet zal overleven. De eerste plaats in 'onze' poule gaat naar Italië, gevolgd door Frankrijk. Het Nederlandse voetbalteam zal zich tevreden moeten stellen met een derde plaats binnen de poule. Dit alles na een simulatie van alle wedstrijden die gespeeld zullen worden. De gegevens die voor deze simulatie zijn gebruikt zijn afkomstig van het voetbalspel UEFA Euro 2008.

De finale zal worden gespeeld tussen Portugal en Italië, waarbij Portugal met een score van 2-1 de winnaar zal worden van het EK. De belangrijkste speler is dit EK de 23-jarige Cristiano Ronaldo, deze geeft de meeste assists en maakt wordt topscoorder, aldus de simulatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?