Nederland kent nieuw gamesevenement

Na het ter ziele gaan de van Gameplay-beurs komen de organisatoren daarvan met een nieuw gamesevenement. Op First Look 2008, dat op 27 september plaats zal vinden in de Convention Factory in Amsterdam, ligt de nadruk op het tonen van games die nog uit moeten komen.

Jan-Johan Belderok, organisator van FL 2008:

Het is belachelijk dat je als Nederlander helemaal naar een gamebeurs in Leipzig moet afreizen om te bekijken wat voor moois je straks allemaal kunt gaan spelen. Dat gaat met First Look veranderen. Dankzij de timing zal het event bol staan van de primeurs.

Op First Look 2008 zullen na een jaar afwezigheid ook weer de TMF Game Awards te zien zijn. Daarnaast zullen de Nederlandse finales van de World Cyber Games-competitie ook op het evenement plaatsvinden.

De komende weken zal er meer bekend worden gemaakt over welke games er precies te zien zullen zijn op de beurs.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?