NCAA Football dit jaar niet voor de Wii

De 'American Football'-game NCAA Football zal dit jaar niet verschijnen op de Nintendo Wii. Volgens EA is er gekeken naar hoe ze gamers de best mogelijk football-ervaring konden brengen, en blijkbaar is de Wii daar niet geschikt voor:

In the interest of providing our consumers with the best possible college football experience, we are currently evaluating our approach to the NCAA Football franchise on the Wii. As such, we will not be releasing an NCAA Football title in 2009 for the Wii.

Hopelijk komen er nog genoeg andere sport-games uit voor de Wii dit jaar, en blijft het bij deze game die geschrapt wordt. Een game die hierdoor ook in de vernauwing wordt gedrukt is Madden NFL, aangezien dit een game is over dezelfde sport en daarom ongeveer dezelfde gameplay heeft. We zullen zien of deze titel dit jaar wel de Wii gaat halen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?