NBA Live 19
  • ONTWIKKELAAR EA Tiburon
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

NBA Live 19 draait om The One

Op veel vlakken is Electronic Arts superieur in de sportgamemarkt, maar op het gebied van basketbal delft de grote ontwikkelaar nog altijd het onderspit. Dat weerhoud EA echter niet om nog eens een gooi naar de titel te doen met NBA Live 19.

De game wordt ieder jaar iets beter en het ziet ernaar uit dat deze trend ook dit jaar voortgezet wordt. In onderstaande trailer zien we meer over het teamgevoel in de aankomende game.

BRON EA Play

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?