NBA JAM wel DLC, geen Gilbert Arenas

NBA JAM, de nieuwe basketbal titel van Electronic Arts voor de Nintendo Wii, zal niet voorzien zijn van Washington Wizards speler Gilbert Arenas. Door de schorsing van de speler en de strakke deadline van de game heeft EA besloten om Arenas dus niet meer op te nemen.

Een woordvoerder van EA:

Gilbert's omission from NBA JAM voting is the product of production deadlines and Gilbert's current inactive status as a result of the suspension.

Wel gaat NBA JAM voorzien worden van downloadbare content. Helaas weten we nog niet in welke vorm deze wordt aangeboden.

As is the case with all of our sports titles, we'll continue to monitor the situation and have the capacity to update our in-game features via downloadable upgrades throughout the season.

NBA JAM verschijnt later dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?