Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

NBA 2K9 demo op Xbox Live

Vandaag is er een demo verschenen voor NBA 2K9. In deze demo is het mogelijk om 4 minuten te spelen met de Lakers en de Celtics. Het schouwspel zal zich afspelen in Boston.

NBA zal op 10 oktober verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2. De pc-versie zal later deze maand verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?