Check hier alle PlayStation State of Play content

NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

NBA 2K21 stopt ads in pre-game laadschermen

NBA 2K21 heeft advertenties toegevoegd in pre-game laadschermen. Advertenties die je niet over kunt slaan. De advertenties zijn gekoppeld aan de pre-game video 'MyTEAM Season 2, Episode 7'.

Dit geldt voor zowel de versie op de PlayStation 4 en de Xbox One als de PC-versie. De advertenties worden volledig afgespeeld voordat je verder kunt naar de game. Er is geen knop om ze over te slaan. In september haalde EA hetzelfde geintje uit in UFC 4, maar dat werd toen al snel weer teruggedraaid. 'Het is erg duidelijk op te maken uit jullie feedback dat advertenties in de game niet welkom zijn', aldus EA. 'De advertenties zijn uitgeschakeld door het team en we willen ons verontschuldigen voor de onderbrekingen van de gameplay die jullie hebben ervaren'. Natuurlijk waren spelers boos dat ze gedwongen werden om advertenties te bekijken, terwijl ze al de volledige prijs hadden betaald voor de game.

NBA 2K21 is op dit moment beschikbaar voor PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch en wordt vanaf 10 november beschikbaar voor de Xbox Series X en S en vanaf 12 november voor de PS5.

BRON Stevivor

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?