NBA 2K21 stopt ads in pre-game laadschermen

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2020 10:47

NBA 2K21 heeft advertenties toegevoegd in pre-game laadschermen. Advertenties die je niet over kunt slaan. De advertenties zijn gekoppeld aan de pre-game video 'MyTEAM Season 2, Episode 7'.

Dit geldt voor zowel de versie op de PlayStation 4 en de Xbox One als de PC-versie. De advertenties worden volledig afgespeeld voordat je verder kunt naar de game. Er is geen knop om ze over te slaan. In september haalde EA hetzelfde geintje uit in UFC 4, maar dat werd toen al snel weer teruggedraaid. 'Het is erg duidelijk op te maken uit jullie feedback dat advertenties in de game niet welkom zijn', aldus EA. 'De advertenties zijn uitgeschakeld door het team en we willen ons verontschuldigen voor de onderbrekingen van de gameplay die jullie hebben ervaren'. Natuurlijk waren spelers boos dat ze gedwongen werden om advertenties te bekijken, terwijl ze al de volledige prijs hadden betaald voor de game.

NBA 2K21 is op dit moment beschikbaar voor PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch en wordt vanaf 10 november beschikbaar voor de Xbox Series X en S en vanaf 12 november voor de PS5.

Bron: Stevivor

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K21

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord