NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

NBA 2K21-demo nu gratis beschikbaar op Switch

Uitgever 2K heeft een demo gratis uitgebracht voor NBA 2K21 op Nintendo Switch, waardoor spelers de kans krijgen om de game te bekijken voordat de volwaardige versie volgende week verschijnt.

In de demo kun je aan de slag met vier speelbare teams: Kobe Bryant en de All-Time Lakers, Bill Russell en de All-Time Celtics, de Milwaukee Bucks en de Los Angeles Clippers. Je zult in staat zijn om enkele van de nieuwste functies uit de nieuwe game uit te proberen; zo heb je de mogelijkheid om met de nieuw toegevoegde opnamefunctionaliteit aan de slag te gaan. Daarnaast keert de MyPLAYER Builder terug naar de serie, waarmee je de game nog meer naar eigen hand kunt zetten. De spelers die je binnen deze tool kunt creëeren worden meegenomen naar de volledige game wanneer je die aanschaft. Bekijk hieronder de trailer om alvast een voorproefje te krijgen van de demo:

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De demo van de game is ook al op de andere consoles te spelen.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?