Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Navy Field 2, zeeslagje voor gevorderden

Ooit wel eens gehoord van een game die geen concurrentie heeft? Navy Field is er zo één. Massive Mutliplayer Online Second World War Naval Fleet Real Time Strategy, M.M.O.S.W.W.N.F.R.T.S. ?? Oke dan.

Navy Field (1) laat je online een scheepje besturen, samen met je team-gebootjes mag je het dan opnemen tegen de andere partij. Dit kost je zelfs helemaal geen zak. Heb je toch geld teveel, mag je dat verruilen voor ingame XP en floes doormiddel van een abonnement.

Beetje jammer alleen dat de techniek achter deze game uit hetzelfde jaar komt als Battlefield 1942. (jaja, zie de vergelijking) Gelukkig krijgen we rond eind 2009 een opvolger van formaat.

Beloofd word onder andere::

- Veel bootjes
- Zeer diepgaande gameplay (a.k.a; oog voor detail)
- Eenvoudige controls
- Tot drie teams van elk max. 64 spelers tegelijk op het slagveld
- Eerste wereldoorlog scheepjes ook te gebruiken
- Real Time weer; beïnvloed alles, van schieten tot varen

Of deel 2 wederom gratis zal worden valt nog maar te bezien. Door het gebruik van de engine zullen de kosten waarschijnlijk oplopen tot een aangename aanschafprijs.
Als we hem hebben laten we het je weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?