Check al onze gamescom content hier!

Naughty Dog twittert er op los voor Uncharted 2

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft via een tweet laten weten dat we eind deze week nieuwe content kunnen verwachten voor Uncharted 2. De tweet had het niet specifiek over die game, maar het moet wel raar lopen als het hier ergens anders om gaat.

Things are looking up that we're going to have something quite awesome lined up for multiplayer at the end of this week.

De inhoud van de nieuwe content voor de multiplayer van de game is dus nog niet bekendgemaakt, al zou je natuurlijk kunnen denken aan nieuwe maps, nieuwe characters en andere nieuwe features die te maken hebben met de multiplayer. We zullen eind deze week zien waar de aankondiging nou precies goed voor was.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?