Naughty Dog oprichters bezig met Monkey Gods

Helaas, Monkey Gods is geen titel van een nieuwe game, maar wel een nieuwe studio van de oprichters van Naughty Dog. Jason Rubin en Andy Gavin zijn namelijk samen een kleine ontwikkelstudio begonnen.

Naast Naughty Dog, die opgericht werd in 1986, richtten Rubin en Gavin in 2007 samen Flektor op. Deze werd door Fox overgekocht en nu beginnen ze dus weer opnieuw met Monkey Gods. Deze studio zal naast game voor de console ook iPhone games ontwikkelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?