Natal zorgt voor een grote verandering

Iedereen die met een beetje interesse de E3 van dit jaar gevolgd heeft, moet ook Project Natal van Microsoft voorbij hebben zien komen. Het gaat de nieuwe manier worden om je games te besturen, je zult nooit meer controllers nodig hebben om jouw favoriete games te kunnen spelen.

De general manager van Xbox Live, Marc Whitten, heeft vandaag zijn toekomstvisie voor Natal bekendgemaakt. Volgens Whitten wordt Natal niet alleen voor games handig, maar kan het voor veel meer dingen gebruikt gaan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een camera die ziet en hoort welke mensen er op een bepaald moment in een kamer aanwezig zijn. De zender op de televisie wordt dan bijvoorbeeld op een zender ingesteld die programma's uitzend die de betreffende persoon interesseren. Klinkt goed allemaal, nu is het de taak aan Microsoft om het ook allemaal waar te gaan maken in de komende jaren.

With the flick of my wrist I can change a channel. With the power of my voice I can start a movie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?