Natal zal miljoenen keren over de toonbank gaan

De product director van Microsoft, Aaron Greenberg, heeft een voorspelling gedaan als het gaat om de verkoopaantallen voor Natal. Volgens Greenberg zal de game met kerst "miljoenen en miljoenen keren over de toonbank gaan".

Our focus for launch for Natal is on original experiences, built from the ground up. We believe that's important because the first impression has to be a magical one.

Deze aantallen zouden niet alleen voor Microsoft geweldig zijn, maar ook voor third party ontwikkelaars zouden deze aantallen welkom zijn. Zijn zijn immers degenen die met games voor Natal moeten gaan komen en dat zal zeker gaan gebeuren als zoveel mensen Natal in huis gaan halen.

But because we expect millions and millions of these things to be sold this Christmas, over time developers will know millions of customers have these sensors so they can add functionality to their games.

Of deze aantallen ook werkelijk gehaald gaan worden moeten we nog maar afwachten, maar we weten in ieder geval dat Microsoft er positief over gestemd is. Nu maar hopen dat de hardware helemaal bugvrij op de markt komt en dat de geschiedenis zich niet herhaalt. We weten immers allemaal nog hoe het ging met de launch van de eerste Xbox 360 consoles, nietwaar?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?