Check al onze gamescom content hier!

Natal wordt steeds beter

Vorige maand konden heel wat leden van de pers het project Natal uitproberen op het x10 event van Microsoft. Enkele leden waren echter niet zo enthousiast, maar volgens Peter Molyneux zal de huidige versie ontelbare keren beter zijn.

Molyneux maakte gisteren namelijk bekend dat microsoft de pers een oudere versie van Natal heeft laten testen. De vertraging van 0.1 seconde voordat Natal de bewegingen registreert zal dus hoogstwaarschijnlijk ook verdwenen zijn in de huidige versie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?