Natal neemt veel ruimte in

Craig Mundie, één van de hoofdonderzoekers van Microsoft, heeft volgens TechFlash tijdens een bijeenkomst voor de pers van het bedrijf bekendgemaakt dat Natal ruim 4 meter van je huiskamer in beslag neemt.

Microsoft raadt namelijk aan om binnen een zone van 4 meter lang geen meubelen of dergelijke neer te zetten. Gamers zouden anders de kans lopen om henzelf te bezeren. Met een kamer van 2 bij 2 heb je dus echt een probleem.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?