Check al onze gamescom content hier!

Natal moet Microsoft de generatiewinst bezorgen

Het is alweer even geleden dat Project Natal werd aangekondigd op de gamescom. Met Natal kun je games op de Xbox 360 besturen zonder een controller in je handen te hebben, jijzelf bent de controller.

Vandaag heeft Microsoft laten weten dat er nog een dieper doel achter Natal zit. De uitgever vindt namelijk dat deze generatie consoles nog lang niet over is, en met Natal zetten ze een stap in de richting van het winnen van deze generatie.

Our goal is to win, always has been. We want to have hundreds of millions of customers, whether that's on 360 or on Live, and that's our vision. That's what Project Natal is about.
This is about unlocking the potential and breaking down all the barriers that remain that prevent people who are intimidated or feel awkward with a controller in their hand - anything that prevents them from jumping in and having a great time with Xbox 360 and Xbox Live.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?