Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Naruto ontwikkelaar is bezig met nieuwe game

Het Japanse gameblad Famitsu is bekend om de aankondigingen die er in gemaakt worden door ontwikkelaars en uitgevers. In de laatste uitgave is bekend geworden dat de ontwikkelaar CyberConnect2 met een nieuwe game bezig is. De ontwikkelaar die achter de Ultimate Ninja serie van Naruto zit heeft niet bekendgemaakt om wat voor soort spel het gaat. Wel is bekend dat het nog onbekende spel eind 2009 uit moet komen.

Er wordt gespeculeerd dat het om een nieuw Naruto spel gaat, maar er is geen echte aanleiding om dit aan te nemen. CyberConnect2 zou net zo goed met een nieuwe franchise bezig kunnen zijn. Het enige dat we kunnen hopen is dat het snel bekend wordt wat het project precies inhoudt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?