Napoleon zet voet aan land

Zojuist heeft SEGA laten weten dat de nieuwe telg uit de Total War-reeks, Napoleon: Total War, een datum heeft gekregen. De game gaat verschijnen op 26 februari van dit jaar voor de pc.

De game krijgt ook een speciale Imperial Edition, deze gaat op dezelfde datum verschijnen als de standaard game. Deze speciale editie bevat onder meer:

Elite Regiment and Heroes of the Napoleonic Wars. Elite Regiments are the French 5th Regiment de Hussards, the Russian Pavlograd Hussars, the Prussian 8th Life Regiment, the Austrian 47th (Czech) Regiment and the British 88th Foot "Connaught Rangers".

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?