Namco opent Fragile-website

Je hebt al eerder kunnen lezen op Gameliner over de aankondiging van de game Fragile. Ook stond er een artikel in Famitsu over en nu is de officiële website vandaag online gegaan.

Op de website kun je de trailer van de game bekijken en de soundtrack beluisteren. Wil je de site checken, klik dan hier

In Fragile speel je als de jongen Set. Hij loopt met een stok en een zaklamp door een verlaten stad. Waarom zijn alle mensen verdwenen? Dat vraagt Set zich ook af. Deze game draait eerder om het ontdekken dan om het vechten. Je zult bijna geen gevechten tegenkomen. Set heeft ook een metaaldetector om objecten op de grond te zoeken. Je bestuurt je zaklamp met je Wiimote.

Wanneer deze game uitkomt is nog niet bekend, maar als we meer weten lees je het op Gameliner!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?