Namco Bandai organiseert Tekken 6 tournament

Voor alle Tekken 6 gamers organiseert Namco Bandai samen met MediaMarkt het King of Iron Fist Tournament. Het tournament wordt op zes verschillende dagen en op zes verschillende locaties gehouden.

Zondag 15 november 16:00 uur: Media Markt Den Haag
Donderdag 19 november 18:00 uur: Media Markt Eindhoven
Zaterdag 21 november 16:00 uur: Media Markt Roermond
Zondag 22 november 13:00 uur: Media Markt Rotterdam Corner
Zaterdag 28 november 16:00 uur: Media Markt Zoetermeer
Zondag 29 november 16:00 uur: Media Markt Amsterdam Arena

Overigens vormen deze toernooien de voorrondes van het Internationale Tekken 6 Kampioenschap, met een finale in Londen. Dus denk jij het op te kunnen nemen tegen de top van Nederland geef je dan op via deze website.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?