Namco Bandai komt naar Keulen en neemt mee...

Komende week zal in Keulen voor de tweede jaar gamescom plaatsvinden. Zojuist heeft Namco Bandai zijn definitieve line-up bekendgemaakt.

- Enslaved: Odyssey to the West (PlayStation 3 en Xbox 360) - releasedatum: 8 oktober.

- Naruto Shippunden: Ultimate Ninja STORM 2 (PlayStation 3 en Xbox 360) - releasedatum: herfst 2010

- Dragon Ball: Raging Blast 2 (PlayStation 3 en Xbox 360) releasedatum: herfst 2010

- Maijn and the Forsaken Kingdom (PlayStation 3 en Xbox 360) releasedatum: 26 november 2010

- Despicable Me (Nintendo DS, Nintendo Wii, PlayStation 2 en PlayStation Portable) releasedatum: oktober 2010

- PAC-MAn party (Nintendo Wii) releasedatum: herfst 2010

Naar welke titels kijk jij uit?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?