Namco Bandai komt met een reuzengame

Of het een echte grote titel gaat worden is nog maar de vraag, maar sinds kort heeft Namco Bandai aangekondigd met een Engelse versie te komen van Majin: The Fallen Realm, namelijk Majin and the Forsaken Kingdom. De titel zal naar Amerika en Europa komen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Volgende de maker zal je aan de slag kunnen met een jonge buitenstaander die een koningrijk gaat onderzoeken die door een duistere kracht is overgenomen. Hier ontmoet hij Majin, een enorme reus die in de game je compagnon zal zijn. Majin zal dankzij AI bestuurd worden en zal door de game nieuwe aanvallen leren die van pas zullen komen in gevechten en puzzels.

Er wordt verwacht dat de game rond de zomer dit jaar het licht zal zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?