Namco Bandai brengt oude games digitaal

Er komen steeds meer games van uitgevers digitaal, zo wilt ook Namco Bandai eraan geloven. Oude games die uitgekomen zijn op de PlayStation 3, PlayStation Portable of Xbox 360 worden volgend jaar digitaal aangeboden via Xbox Live en PlayStation Network. Het PlayStation Network zal ook games aanbieden die op de PlayStation One zijn uitgekomen onder het label Namco Bandai.

Beautiful Katamari, een game uit 2008, is tot nu toe aangekondigd voor de Games on Demand op Xbox Live en het PlayStation Network. Namco Bandai heeft nog niets losgelaten over games voor de Virtual Console van Nintendo.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?