Call of Duty: Black Ops Cold War
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

NACON onthult exclusieve Call of Duty controller

NACON brengt een exclusieve controller uit dat is afgestemd op de volgende Call of Duty-game. De controller is bedoeld voor een optimale ervaring van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Over twee maanden verschijnt Call of Duty: Black Ops Cold War waarin je aan de slag gaat als soldaat in de Koude Oorlog. In samenwerking met Activision kondigt NACON een speciale versie aan van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor Call of Duty: Black Ops Cold War. De controller bevat een uniek design dat gebaseerd is op de Cold War-art van de game. Daarnaast ontvang je bij aanschaf een toegangscode voor in-game bonus-content. De REVOLUTION Unlimited is bestemd voor PlayStation 4 en laat spelers draadloos genieten van buitengewone prestaties en diverse aanpassingsopties voor competitieve spelers.

NACON COD

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller - Call of Duty: Black Ops Cold War voor PlayStation 4 is verkrijgbaar vanaf 13 november 2020 en bedraagt €179,90.

BRON NACON

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?