Nacon Connect presenteert tien games morgen

Nacon gaat zich ook klaarmaken voor een evenement morgen. Ze hebben aangegeven dat ze tien games gaan presenteren, waarvan vier gloednieuwe producten.

We weten bijvoorbeeld dat Werewolf: The Apocalypse - Earthblood voorbij gaat komen en we daarvan de eerste gameplaybeelden te zien krijgen. Verder zien we Vampire: The Masquerade langskomen en een verhaaltrailer voor Rogue Lords. We weten dat Nacon ook een oude bekende serie terugbrengt. Volgens het Twitter-kanaal van Test Drive, wordt er morgen een nieuw deel in de serie aangekondigd.

Nacon Connect vindt morgen plaats, 7 juli om 19:00 uur. Waar kijk jij naar uit?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?