Nachtbrakers: 9/12 met Minecraft, Modern Warfare en Tekken 7

December is echt zo'n maand waar ik totaal geen idee meer heb wat voor dag het is. Het is voornamelijk wachten tot de laatste anderhalve week van de maand want dan kunnen de feestdagen lekker beginnen. Omdat Patrick vandaag de Nachtbraker zou doen, weten we in ieder geval dat het weer maandag is geweest. Helaas is Patrick geveld door de buikgriep waardoor ik vanavond voor jullie een Nachtbraker in elkaar zet. Wens hem dus gerust beterschap! Laten we maar gauw beginnen, want ik heb nieuws over Minecraft, Modern warfare, Tekken 7 en uiteraard esport nieuws.

Nachtbrakers Anita

 • Een nieuw gerucht over de Battle Royale map van Call of Duty: Modern Warfare is verschenen. Zo bleek een speler een Spec Ops game te willen starten, maar werd in plaats daarvan geplaatst op een vreemde map. De gebouwen die hij zag komen overeen met een eerdere gelekte kaart van de Battle Royale map. Dit is wel een hele vreemde bug?
 • Zijn er nog mensen die Pokémon GO spelen? Bij mij eindigde de hype al na het vangen van mijn eerste Pokémon, maar de game kent weer een nieuwe update. Zo worden de beloningen van de Tier 4 en Tier 5 Raids veranderd. Na het voltooien van Tier 4 is er een grotere kans voor de Charged TMs en krijg je meer Rare Candy bij het voltooien van de Tier 5 raids. Ik heb geen idee waar ze het over hebben, maar betere beloningen klinkt altijd goed.
 • Als je net als ik graag naar esport kijk en voornamelijk naar League of Legends dan ben je wel bekend met de beruchte off-season. Ook dit jaar zijn er weer genoeg teams veranderd. Vitality maakte dit weekend hun team bekend. Vooral het coaching personeel met Duke en Mephisto is best wel ziek.
 • DreamHack Open heeft de datums en steden bekend gemaakt voor 2020. In totaal worden er acht steden in verschillende landen aangehaald. Ook Nederland wordt niet vergeten, van 16 tot 18 oktober vindt Dreamhack plaats in Rotterdam.
 • Wie kent Minecraft nu niet? Ik moet eerlijk bekennen dat ik de game nog regelmatig opstart. Er is nu goed nieuws voor de fans die spelen op de PlayStation 4. De Bedrock editie van Minecraft verschijnt op 10 december en voegt cross-play toe. Je kunt dus voortaan met iedereen spelen. En het echte goede nieuws is, als je de game al hebt gekocht is de update gratis. Dat gebeurt niet vaak meer.
 • Tekken 7 heeft twee nieuwe vechters van seizoen drie bekendgemaakt. Zo kun je in 2020 vechten als Ganryu en Fahkumram. De vechter Leroy Smith heeft ondertussen een releasedatum gekregen en dat is 10 december. Ik speel de game niet, maar het einde van de trailer is wel mooi in elkaar gezet.
 • Nintendo heeft een nieuwe Indie World Showcase aangekondigd. De stream begint morgen avond om zeven uur Nederlandse tijd en duurt twintig minuten. Ik ben benoemd welke Indie-titels er allemaal voorbijkomen.
 • Gungrave G.O.R.E’s is nu officieel uitgesteld door Iggymob. De game zou officieel verschijnen in december, maar is nu gepland voor 2020. De trailer van de game is in totaal vijf miljoen keer bekeken, waardoor de studio meer tijd wil om de kwaliteit van de game te verhogen.
 • Er is een nieuwe trailer verschenen voor Trials of Mana. De game verschijnt pas in april 2020, maar de uitgevers vonden het hoogstens tijd om ons al kennis te laten maken met de karakters. Zwaardvechter Duran en prinses Angela zijn de eerste die onze harten moeten veroveren.
 • Claudia wist jullie een aantal weken terug te vertellen dat Riot Games ging samenwerken met Louis Vuitton voor het wereldkampioenschap en voor kleding. Dat het niet goedkoop ging worden was te verwachten, maar een simpel T-shirt kost vijfhonderd euro en de trui al achttienhonderd. Ondanks de prijs en dat het oerlelijk is, zijn de meeste producten al uitverkocht….
 • Deze week vindt de Game Awards van 2019 plaats en Geoff Keighly heeft laten weten dat ze misschien wel iets gaan doen met Sonic. Het is namelijk bijna de dertigste verjaardag van Sonic the Hedgehog. Er is een kans dat dit te maken heeft met de nieuwe film die bijna uitkomt al kunnen er ook genoeg grappen worden gemaakt over het oude design van Sonic.
 • Een nieuwe brawler game verschijnt binnenkort op Steam en de Nintendo Switch. Super Crush KO verschijnt op 16 januari 2020. Laat de aparte titel je niet misleiden, want de trailer ziet er best gaaf uit.

Zo dit was de Nachtbraker alweer. Hopelijk heb je, ondanks de afwezigheid van Patrick, toch nog kunnen genieten van alle nieuwtjes. Ik duik nu lekker mijn bed in want morgen ga ik op bezoek bij een museum om te genieten van Noorse en Spaanse Christelijke kunst uit de middeleeuwen. Klinkt niet bepaald spannend, maar ik heb er al zin in. Ik hou niet van hiphop, dus ook dat moet je deze maandag missen. Ik weet niet of je een beetje bekend bent met Nederlandse rock en de band Kensington, maar ik heb het nieuwe album al helemaal grijs gedraaid. Helaas, heb ik ze niet kunnen zien in het Ziggodome. Geniet in ieder geval van een van mijn favoriete nummers van het album.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?