Nachtbrakers: 8/4 met Planet Zoo, Death Stranding en Cyberpunk 2077

Het is weer woensdagnacht. Toch? Is het woensdag? Ja, volgens mijn telefoon wel. Ik ben de dagen totaal kwijt. Maar goed, het is dus alweer woensdag. Jeetje, ik typ voortaan op dezelfde manier als ik tegen mezelf praat. Ja, ik praat inderdaad wel eens in mezelf. Misschien wel iets vaker dan zou moeten. Afijn, allemaal best normaal in deze gekke tijd, toch? Oké, ik ga stoppen met vragen stellen, want dit maakt het niet beter. Welkom bij de Nachtbrakers van vandaag. Laten we eens kijken wat voor nieuws er naar boven is gekomen.

Nachtbrakers Eilish

  • De producenten van The Office komen met een nieuwe Netflix-serie die zich afspeelt op een kantoor, met Steve Carell in de hoofdrol. Maak je dus maar weer klaar voor een hoop cringy momenten die stiekem toch wel heel leuk zijn.
  • De Nintendo Switch is nog steeds op de meeste plekken uitverkocht, nu ook op Amazon. Mocht je er echt nu één nodig hebben, dan zijn ze nog wel te krijgen via derden, maar dat zal niet tegen een lage prijs zijn.
  • De cast van de serie Full House is samengekomen om een quarantaine-versie op te nemen van de theme song. De acteurs zijn duidelijk nog niet klaar om hun karakters uit de show achter zich te laten. Bekijk hieronder het grappige resultaat.
  • De productie van Cyberpunk 2077 loopt nog steeds volgens plan en de release in september blijft voorlopig dus staan, aldus CD Projekt. Dat is wel even fijn om te horen, na al het nieuws over uitgestelde games en afgelaste evenementen.
  • Stadia Pro wordt voor iedereen twee maanden lang gratis gemaakt. Dat geldt dus ook voor bestaande gebruikers. Normaal gesproken betaal je 10 dollar voor de service, waarmee je toegang krijgt tot negen games, waaronder Destiny 2: The Collection. Gratis aanmelden voor Stadia Pro kan vanaf 8 april.
  • De South America DLC van Planet Zoo is uitgekomen en voegt vijf nieuwe dieren toe aan de game, waaronder lama's. Wie houdt er nou niet van lama's? Al ben ik zelf toch eerder geïnteresseerd in jaguars wanneer ik naar de dierentuin ga, maar goed. Dat kan te maken hebben met die keer dat een lama in mijn gezicht spuugde vroeger.
  • Disney heeft het briljante plan bedacht om de temperatuur van bezoekers te checken wanneer hun parken weer open gaan, in verband met het coronavirus natuurlijk. Dit om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Tja, oordeel zelf maar wat je daarvan vindt, want ik heb het een beetje gehad met corona-gerelateerde uitlatingen.
  • De nieuwe expansion van World Of Warcraft, Shadowlands, probeert het grootste probleem aan te pakken dat de game heeft: het overzicht houden voor nieuwe spelers. Ze beginnen in een speciale 'starter zone', waar ze eerst de essentials van de game en hun klasse leren.
  • PlayStation heeft de deadline van de Share of The Week in het thema van de Death Stranding Photo Mode een week uitgesteld, omdat ze zo versteld stonden van het aantal inzendingen. Kojima Productions helpt volgende week met het kiezen van een winnaar.

Nou, het zit er weer op voor vandaag. Hopelijk heb ik jullie een paar minuutjes kunnen helpen je gedachten te verzetten, want dat hebben we allemaal nodig in deze tijd. Er gebeurt zo veel in de wereld op dit moment, maar tegelijkertijd eigenlijk zo weinig. Dat waren mijn wijze woorden weer voor deze week. Ik sluit mijn Nachtbrakers af met één van mijn favoriete meezing nummers, die toevallig wel een beetje in het virus thema valt. Tot de volgende keer peeps!

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?